« Назад

Отказване от Цигари

Ако сте взели решение да откажете цигарите, но Ви липсва воля , тук в център Иридус се използва комбиниран метод, който включва хипнотерапия , аурикулотерапия, акупресура

И все пак имате ли желание да спрете да пушите без странични ефекти?

За да откажете цигарите успешно чрез този комбиниран метод е необходимо първо да сте взели твърдо решение, че не искате да пушите. Ако сте направили тази стъпка, значи сте готови за новия си живот като непушач, който ще Ви донесе много ползи,някои от които са:

  1. Здравето ви с всеки изминал ден се подобрява
  2. Ще си върнете личната свобода и независимост
  3. Ще дишате свободно
  4. Енергията ви ще се увеличи, качеството Ви на живот ще се подобри
  5. Сетивността Ви / мирис, вкус / ще се подобри
  6. Цветът на кожата ви ще придобие здрав вид
  7. Сънят Ви ще се подобри,безсънието ще изчезне.
  8. Ще сте по- спокойни
  9. И не на последно място, ще спестите пари.

Когато човек пуши,това действие става автоматично без да се замисля – с кафето,при каране на кола, след ядене, при стрес.

Ако човек спре да пуши само чрез силата на волята си, много често се наблюдава изместване на първоизточника на пристрастеност към нещо друго, например към сладки храни. Чрез комбинираният метод се постига промяна на личностната настройка и се премахва психическата зависимост от цигарите. Жаждата за никотин намалява все повече, пушенето става напълно излишно и маловажно, като това се постига без никакъв стрес.

Заложете на сигурно и откажете цигарите, като изберете индивидуалния метод за Вас и личнитете Ви навици.

Протичане на процеса на отказване от цигарите:
В първия предварителен разговор ще разкрием причините за пушенето.
Ще обсъдим кой метод за вас е най- добър. По правило при всеки клиент се подхожда индивидуално. Например чрез хипнотерапия трябва да се направят няколко интензивни сеанси.

Да живеете свободно от никотина е Ваша цел, тя може да бъде постигната. Заедно ще премахнем пречките, които в миналото са Ви пречили да спрете цигарите. Ще започнем с 2 сеанса на седмица. Елате с мисълта: ,,Аз ще стана непушач“.

Вземете едно от най- добрите решения във Вашия живот и станете непушачи без стрес сега.