« Назад

Отслабване чрез хипнотерапия, су джок , акупресура и аурикулотерапия

Стресът е основна причина за напълняването. Когато тялото е подложено на стрес, се отделят химични вещества, сред които кортизол и лептин, създаващи предпоставки за напълняване. Тялото влиза в т.н. военен режим на оцеляване и започва да се презастрахова, но когато сме под стрес, хапваме по-често каквото има наоколо, за предпочитане сладки неща.

Според изследвания, отслабването чрез хипнотерапия е 30 пъти по ефективно от други терапии. Комбинирано с акупресура, суджок, аурикулотерапия възможностите стават още по – големи. Много хора опитват да свалят ненужни килограми в ежедневието си с различни диети .Четейки в някое списание за дадена диета, съвестта ни започва да ни ,,яде“ веднага. Проблемът е, е че щом човек спре диетата, която е използвал, много често се завръща към старите килограми и дори ги увеличава. Проявява се т.н. ефект йо-йо. Диетите често не постигат траен успех. Много често се получават атаки на глад, често сте нервни и лесно раздразними, след това всичко се повтаря.

Постоянно мислите за ядене ?

Пробвате много диети, но с малък успех?

Това е така, защото гладът , неконтролируемото ядене при стрес са симптоми за нещо по- дълбоко отколкото подозираме. Например:

 • Смятаме, че не сме достатъчно атрактивни, красиви или пълноценни.
 • Не можем да казваме,, не“ на хората.
 • Хапвали сме ,,насила“ като малки деца и др.

Подсъзнанието винаги печели! Всички тези методи / хипнотерапия, акупресура, су джок/ помагат волята и подсъзнанието да вървят заедно и да се уравновесят.

С тяхна помощ ще намерим правилния път за достигане на оптимално за Вас тегло. Ще отслабвате без вътрешна борба, без да ви липсва нещо, чувствайки се добре. Оставете подсъзнанието си да работи само. Отслабването става по различен начин за различните хора, някои започват да се хранят несъзнателно по-малко, при други се поражда желание за спорт, но при всички важи едно правило:

Не усещате напрежение, че трябва на всяка цена да се отслабва.

Разчупете омагьосания кръг около Вас, като промените модела на поведението си.

 • подсъзнанието ви ще Ви подскаже кое е правилното хранене и кое е най доброто за Вашето тяло
 • чувството за глад ще изчезне
 • ще ядете по малко и ще сте по – сити
 • няма да имате желание да се храните с нездравословни храни
 • теглото Ви ще намалее и ще остане така за постоянно
 • ще се чувствате много- по добре в собственото си тяло

Тук е много важно да се разбере, дали целите постоянна позитивна промяна.

В първият ни разговор ще изясним, дали имате някакви физиологични или психични причини, които пречат за редуциране на теглото Ви.

Ще подходим индивидуално към всеки и ще анализираме конкретно начина, по който може да се достигне до положителната промяна. За постигане на тази цел ще Ви предложа комбинирана терапия:

 1. утвърдени техники за хипнотерапия
 2. Акупресура –третиране на специални точки на тялото
 3. Аурикулотерапия
 4. Су Джок – магнити, семена